Bildbomb från hemfärden

När vi lämnade både nya och gamla vänner och Gili Trawangan kändes det nästan som om vi begav oss hem. Visst hade större delen av resan redan förflutit, men vi hade fortfarande tre stopp kvar. De första av dem var Ubud:
Ubud är en väldigt kulturellt stad. Längst med gatorna finns förutom shoppar, även många hinduistiska symboler, många yoga ställen och såklart en hel del trafik.
Nära Ubud finns ett oerhört vackert ställe. Risterassen Tegalalang är definitivt värt att besöka om du är i närheten!
Detta en Luwak. Dem äter en speciell sort kaffebönor, de bönor som håller sig hela i magen och sedan kommer ut i avföringen är de bönor som är bra nog att göra kaffe på.
Självklart provsmakade vi det kaffet.
Ubud är även mycket känt för sin hälsosamma kost, därför åt vi en hel del god mat där.
Vi var även på släktkalas vid Ubuds Monkey Forrest.
Ubuds shippinggränder.
Silversmide!
Ett måste om man är i Ubud är att gå och kolla på Balinesisk dans!
Efter Ubud åkte vi vidare till Seminyak. En vistelse som kan sammanfattas med brända hudar då vi knappast gjorde någonting annat än att ligga och sola. Tyvärr tog vi inte med någon elektronik till den smutsiga stranden.
Bangkok (tredje gången gillt) kan sammanfattas med shopping, äta, shoppa lite mer, äta lite mer. Här stod för det mesta gatumat på menyn. Sen var det dags att krångla ner all shopping i våra ryggsäckar, enklare sagt en gjort om man har en våg som ljuger om vikten.